Giv dine gæster og kunder hvad de vil have
- en simpel måde at være en del af løsningen.

Bliv medlem - vi her brug for en omstilling

En omstilling der kræver omlægninger, prioriteringer og cool cash!
Vi kommer fra madbranchen, og vi kender udfordringerne. Vi mener dog også, at branchen kan bidrage til en af de mest lovende klimaløsninger; nemlig sund jord.
Hvis vi systematisk fortsætter med at udpine vores jord med monokultur, kemikalier og pløjning, så udsender den tons af kulstof, den mister næringstoffer og mikroorganismer dør. Det har en afgørende konsekvens for den mængde mad vi kan producere i fremtiden og ikke mindst for den kvalitet, den vil få. Hvis jordbrugerne i stedet komposterer, dækker afgrøder, minimerer jordbearbejdsning og inkorporerer husdyr (med andre ord bruge regenerative dyrkningsmetoder) vil kulstoffet blive trukket ned og bevaret i jorden og være med til at producere bedre og næringsrig mad – også i fremtiden. 

Jordbrugerne er vores varme hænder i forvaltningen af jorden og vores levegrundlag. Det er derfor afgørende, at de får den nødvendige støtte til ændringen af landbruget. Sammen skal vi vise, at det er muligt og realistisk at ændre landbruget og fødevareproduktionen i en miljømæssig bæredygtig retning.
Som Foodprint Nordic partner er du som restaurant, café og forretning med til at give dine gæster og kunder mulighed for at blive en del af løsningen på et landbrug der er på afgrundens rand og et klima i krise. 

Tænk på Foodprint som et crowd-finansieret tilskud til jordbrugere for den kulstofopbevaring de skaber ved at dyrke bedre mad. Vi kalder det: 1% for at genoprette planeten.

Hvorfor blive en del af Foodprint Nordic?

Du tiltrækker de bevidste forbrugere

Flere og flere forbrugere foretrækker brands, der arbejder aktivt for bæredygtighed og klimaudfordringerne. Derfor søger de også virksomheder, der matcher deres værdier. Foodprint Nordic giver forbrugerne mulighed for at tilpasse deres madvalg og indkøb efter deres klimamål. 

Du forandrer verden uden ekstra omkostninger

Foodprint Nordic giver din virksomhed mulighed for kollektiv handling, seriøse klimaløsninger og store forbedringer i vores fødevareproduktion. Foodprint Nordic redder ikke verden alene, men vi sætter en retning for målbare fremskridt og for en positiv impact i fremtiden.

Du sikrer sundere og bedre mad

Ved direkte at finansiere jordbrugsprojekter er Foodprint Nordic-medlemmer med til at skabe sund jord, hvilket resulterer i næringsrige og modstandsdygtige fødevarer, der samtidig er med til at trækker kulstof ned i jorden. 

Du bliver mere attraktiv overfor dine medarbejdere

Mange medarbejdere prioriterer at arbejde for virksomheder, der investerer i mere end bare overskud.

Din virksomhed differentierer sig

Foodprint Nordic-medlemmer er nogle af de bedste og mest fremtidsorienterede restauranter og virksomheder i verden.

Alle spisesteder, restauranter og virksomheder kan blive en del af løsningen. Med kollektiv handling kan vi ændre systemet.

Bliv Foodprint Nordic medlem

Så hvordan virker Zero Foodprint?

  1. Foodprint Nordic-medlemmer sætter 1% ekstra på gæstens regning (gæster har altid mulighed for ikke at deltage).
    Foodprint Nordic bidrager med skræddersyet kommunikation. 
  2. Pengene går til Foodprint Nordic, som tildeler tilskuddene til jordbrugsprojekterne i Norden. 
  3. Eksperter yder assistance til at implementere, verificere samt måle på projekterne over 3 år.

    Alle restauranter og fødevarevirksomheder kan blive en del af løsningen. Nogle er langt på deres bæredygtighedsrejse, andre er kun lige begyndt. Foodprint Nordic er et netværk, hvor de med erfaring inspirerer andre til nye initiativer og muligheder mod en bæredygtig fremtid. 
Facebook
Instagram

NYHEDSBREV

Skriv dig op til vores nyhedsbrev. Vi respekterer selvfølgelig dit privatliv, så ingen spam, det lover vi.