Bliv medlem

Bliv medlem - vi her brug for en omstilling

En omstilling der kræver omlægninger, prioriteringer og cool cash!
Vi kommer fra madbranchen, og vi kender udfordringerne. Vi mener dog også, at branchen kan bidrage til en af de mest lovende klimaløsninger; nemlig sund jord.
Hvis vi systematisk fortsætter med at udpine vores jord med kemikalier og pløjning, så udsender den tons af kulstof, den mister næringstoffer og mikroorganismer dør. Det har en afgørende konsekvens for den mængde mad vi kan producere i fremtiden og ikke mindst for den kvalitet, den vil få. Hvis jordbrugerne i stedet komposterer, dækker afgrøder, minimerer jordbearbejdsning og inkorporerer husdyr (som er anvendelse af regenerative landbrugsmetoder) vil jorden trække kulstoffet ned i jorden og producere bedre og næringsrig mad – også i fremtiden. 

Jordbrugerne er vores varme hænder i forvaltningen af jorden og vores levegrundlag. Det er derfor afgørende, at de får den nødvendige støtte til ændringen af landbruget. Sammen skal vi vise, at det er muligt og realistisk at ændre landbruget og fødevareproduktionen i en miljømæssig bæredygtig retning.
Som Foodprint Nordic medlem er du som restaurant og forretning med til at give dine gæster og kunder mulighed for at blive en del af løsningen på et landbrug der er på afgrundens rand og et klima i krise. 

Tænk på Foodprint Nordic som et crowd-finansieret tilskud til jordbrugere for den kulstofopbevaring de skaber ved at dyrke bedre mad. Vi kalder det: 1% for at genoprette planeten.

Hvorfor blive en del af Foodprint Nordic?

Du tiltrækker de bevidste forbrugere

Flere og flere forbrugere foretrækker brands, der adresserer bæredygtighed og klimaudfordringerne. Derfor søger de også virksomheder, der matcher deres værdier. Foodprint Nordic giver forbrugerne mulighed for at tilpasse deres madvalg og indkøb efter deres klimamål. 

Du forandrer verden uden ekstra omkostninger

Foodprint Nordic sikrer, at alt imens du undersøger, hvordan din virksomhed kan have mere fokus på miljøet, investerer du også i store forbedringer i vores fødevareproduktion. Foodprint Nordic redder ikke verden alene; uanset om du driver en café eller driver restaurant med Michelin-stjerner, men det er en retning for målbare fremskridt og en positiv impact i fremtiden.

Du sikrer sundere og bedre mad

Ved direkte at finansiere jordbrugsprojekter er Foodprint Nordic-medlemmer med til at skabe sund jord, hvilket resulterer i lækre, nærende og modstandsdygtige fødevarer, der samtidig sparer vand og trækker kulstof ned. 

Du bliver mere attraktiv overfor dine medarbejdere

Mange medarbejdere prioriterer at arbejde for virksomheder, der investerer i mere end bare overskud.

Din virksomhed differentierer sig

Foodprint Nordic-medlemmer er nogle af de bedste og mest fremtidsorienterede virksomheder i verden.

Alle spisesteder, restauranter og virksomheder kan blive en del af løsningen.
95% af det vores medlemmer indsamler går direkte i jorden.

Bliv medlem

Så hvordan virker Zero Foodprint Nordic?

  1. Gæster bidrager med 1% af deres regninger – blot et par øre eller kroner. 
  2. Medlemmer sender den 1% til Foodprint Nordic.
  3. For disse midler giver Foodprint Nordic tilskud direkte til jordbrugsprojekter, der opfylder organisationens formål om at dyrke mad med regenerative metoder. 
  4. Eksperter og konsulenter hjælper med at designe, implementere og måle på projekterne.